loader image
VELKOMMEN

Praktisk informasjon

Vi har åpent alle dager fra 07.30 – 20.00.

Innsjekking er fra klokken 14.00. Utsjekk er avreisedag klokken 12.00. Senere utsjekk kan avtales ved tilgjengelighet – og mot avgift

Tidlig innsjekking og sen utsjekking avhenger av tilgjengelighet og kan innebære en ekstra kostnad. Det anbefales å be om dette på forhånd eller sjekke med hotellet ved ankomst.

En gratis brødfrokost tilbys til alle våre gjester. Frokosten er fra klokken 07.30-10.00 på hverdager, og klokken 08.00 – 11:00 i helgene. 

Alle gjester kan gratis benytte vårt internett. Kode til nettverket utdeles ved innsjekk/booking.

Vi tilbyr bagasjeoppbevaring for gjester som ankommer tidlig eller drar sent. Denne tjenesten er gratis.

I utgangspunktet er det ikke tillatt med kjæledyr, men førerhund og ledsagerhund er velkommen hos oss. 

Hundene vil dessverre ikke ha tilgang til frokostsalen.

For hund i samme rom som gjesten blir det ikke tillegg i pris dersom bevis fremvises. 

Det er få rom som kan benyttes av hund, så vennligst si i fra før du kommer – slik at vi får sjekket tilgjengelighet på våre hundevennlige rom.

Ved booking av mer enn 10 rom kan du kontakte oss på post@hotellskansen.no for å få et tilbud. 

Vi tilbyr bedriftsavtaler og vil kunne gi et tilbud på faste priser (avhengig av sesong og forventet antall) på overnattinger til rabatterte priser. Send oss gjerne en e-post på post@hotellskansen.no.

Vi innfører kontantfritt hotel fra 2024. Dette innebærer en sikrere arbeidsplass for alle våre fantastiske medarbeidere da det motvirker kriminell virksomhet og minsker risikoen for ran.

Kjapp og smidig kortbetaling gir dessuten mer tid til våre medarbeidere som de kan bruke på å ta vare på våre gjester. En rask og sikker betaling innebærer trygghet for gjester og besøkende.

Vi tar imot alle vanlige betalings- og kredittkort. Kontakt oss om du har noen flere spørsmål.

Vi tilbyr concierge-tjenester for å hjelpe våre gjester med å bestille turer, billetter eller aktiviteter i nærområdet. Vi kan gi anbefalinger og hjelpe til med reservasjoner.

Våre gjester kan benytte hotellets bakgård for parkering mot en avgift på kr150,-. Parkering må bestilles på forhånd da det er begrenset med plasser. For å komme til parkeringsplassene må du kjøre inn ved Nordre Tollbodgate 2. (gult hus)

Se bilde av innkjøring her

Du vil få en bekreftelse på parkering som skal ligge i bilens frontrute mens dere er gjest hos oss.