loader image
Tromsø | 2022
HJERTEROM OG HUSROM SIDEN 1983

Våre rom

Vi har varierte romalternativer for å imøtekomme ulike gjestegrupper og behov. Enten du reiser alene, som et par eller med en liten gruppe, har vi rom som passer perfekt til dine krav. Uansett hvilket romalternativ du velger , kan du være sikker på at vi vil gjøre vårt beste for å sikre at du får en fint opphold hos oss. 

ENKELTROM

Med privat bad

Våre enkeltrom er skreddersydd for den reisende som foretrekker sitt eget private rom og bad. Disse rommene har en komfortabel seng og alle nødvendige fasiliteter – for en fornuftig pris.

Enkeltrommene gir deg personvern og ro, og er ideelle for forretningsreisende eller soloeventyrere som setter pris på sitt eget rom.

Rommene har En 40″ Flatskjerm-TV med standard kanalvalg og gratis internett, og noen av rommene har også skrivebord og stol.

Utsikten varierer fra byens nyeste bydel Vervet, Ishavskatedralen, Skansen festning og gamlebyen. Andre rom vender ut i mot bakgården,  Storgata eller Søndre Tollbodgate.

Vi har både enkeltrom som er nylig oppusset, og eldre rom som venter på sin tur til å få en ansiktsløftning.

DOBBELTROM

Med privat bad

Dobbeltrommene er designet for par eller venner som reiser sammen. Disse rommene tilbyr en mer romslig atmosfære og gir en fin balanse mellom fellesskap og privatliv – og er en perfekt ramme for et hyggelig opphold i Ishavsbyen. Man kan få dobbeltseng eller to separate senger, avhengig av preferanser og tilgjengelighet.

Et rent rom med gode senger og eget bad. Rommene har også En 40″ Flatskjerm-TV med standard kanalvalg og gratis internett. Noen av rommene har også skrivebord og stol. Utsikten varierer fra byens nyeste bydel Vervet, Ishavskatedralen, Skansen festning og gamlebyen. Andre rom vender ut i mot bakgården,  Storgata eller Søndre Tollbodgate.

Vi har enkeltrom som er nylig oppusset, og eldre rom som venter på å få en ansiktsløftning. 

TRIPPELROM

Med privat bad

For familier, en liten gruppe venner, eller noen som bare vil ha bedre plass så har vi trippelrom. Romslige og innbydende rom, med plass til opp til tre personer i separate senger eller en kombinasjon av dobbeltsenger og enkeltsenger. Disse rommene gir deg den nødvendige plassen og komforten for å nyte oppholdet ditt alene, eller sammen med noen.

Et rent rom med gode senger og eget bad, en 40″ Flatskjerm-TV med standard kanalvalg og gratis internett. Noen av rommene har også skrivebord og stol. Utsikten varierer fra byens nyeste bydel Vervet, Ishavskatedralen, Skansen festning og gamlebyen. Andre rom vender ut i mot bakgården,  Storgata eller Søndre Tollbodgate.

Vi har trippelrom som er nylig oppusset, og noen eldre rom som venter på å få sin ansiktsløftning. 

DOBBELTROM SUPERIOR

Med separat stue og soverom

Dette er vårt mest eksklusive romalternativ. Et nylig renovert rom i tredje etasje som komfortabelt rommer to personer. Ved å benytte sovesofaen i stuedelen kan rommet imidlertid romme opptil fire gjester.

Her får man helt separat soverom med en komfortabel dobbeltseng, et arbeidsområde og et garderobestativ. I stuen finner du en chaiselong-sovesofa, en lenestol og et bord, samt en stor 55″ flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. I tillegg er gjestene velkomne til å bruke kjøleskapet og vannkokeren som er tilgjengelig.

Fra rommet har du panoramautsikt over byens mest pulserende område, Vervet, samt ikoniske landemerker som Ishavskatedralen, Skansen festning og den sjarmerende gamlebyen. Dette rommet gir deg en førsteklasses opplevelse med alle moderne bekvemmeligheter og en fantastisk utsikt over Tromsø.